• 0562-443131

Kinderkamp 2022 - dag 6

De laatste ‘volle’ kampdag staat op het programma. Het is heerlijk afgekoeld, dus de loomheid is weer helemaal verdwenen en iedereen heeft er zin in!

In de ochtend kan iedereen zich inschrijven voor de bonte avond en wordt er al volop geoefend. Daarna kan iedereen een gokje wagen in het casino bij de wilde dieren race, fruitmachine, black jack, maggie en nog veel meer tafels waar je je geluk kunt testen. Dit spel werd gespeeld met het jongste en oudste kamp tegelijk en het jongste kamp bleek meer geluk in het spel te hebben! Of zouden zij wél iets voorzichtiger zijn met inzetten en op tijd weten te stoppen?
In de middag konden de kinderen kiezen tussen levend stratego en oefenen voor de bonte avond. Of lekker spelletjes spelen; iedereen deed lekker waar hij/zij zin in had.
Na een heerlijke pizza en taco avond kon de bonte avond starten! Een beachparty onder leiding van Rein en Max, met de jury boswachter Jansen en Shirley Curly. Maar liefst 18 optredens van dappere kinderen én een enthousiast publiek zorgden voor een super gezellige en geslaagde avond. Er waren gevarieerde optredens zoals zang, quiz, turnen en toneelstukjes. En ook de leiding had geoefend op de optische illusie dans. En in de pauzes en na afloop stonden de kinderen natuurlijk met z’n allen op de dansvloer. Zoals het bij een bonte avond, werd het een latertje. Maar hierdoor was het wel heel snel rustig op de slaapzalen. Een mooie afsluiter van een geweldige week met een super toffe groep kinderen!