• 0562-443131
houtclub
 

Jeugdsoos de Bunker

De ontmoetingsplek voor alle eilander jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar

Een plek waar je kan samenkomen voor een drankje, een spelletje, een potje poolen, gamen met elkaar en om muziek te draaien!

In De Driemaster in Midsland.

De soos

In de soos vind je alles voor een gezellige zaterdagavond! Daag je vrienden uit voor een potje pool en tafelvoetbal, draai de hele avond de beste muziek en bedien de lampen voor een toffe sfeer in de ruimte. Of speel een spel met elkaar op het gigantische scherm met de Nintendo Switch. Achter de bar staan elke week de vrijwilligers klaar met een hapje en een drankje. En wie weet spelen ze een potje pool mee!

Jeugdsoos Terschelling
 

Algemene informatie

soos

Het soos Seizoen

Openingstijden: zaterdagavond van 19:30 uur tot 23:00 uur.
Vanaf de eeste zaterdag van oktober t/m de eerste zaterdag van juni.

jeugd activiteit

Activiteiten

Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd waarbij iedereen tussen de 12 en 16 jaar mag aansluiten. Deze activiteiten worden met en door de jongeren bedacht. De informatie met betrekking tot deze activiteiten wordt gedeeld op de instagram pagina van de jeugdsoos. 

Om deel te kunnen nemen aan sommige activiteiten wordt er een bijdrage gevraagd van 5 euro per activiteit.

Wil je nu niks missen van de jeugdsoos en alle activiteiten? Volg ons dan op instagram en blijf op de hoogte van de bezigheden in en rondom de Soos!

De jeugdsoos heeft een eigen Instagram

Instagram icon

jeugdsoos draaitafel

De Bunker huren

Naast de soos avonden is de ruimte ook beschikbaar om te huren voor bijvoorbeeld feestjes. Je hebt de beschikking over de bar, licht en geluidsinstallatie, het poolbiljart een voetbaltafel en het scherm om te gamen of video's te kijken. Vraag ons naar de mogelijkheden rondom het huren van de ruimte!