• 0562-443131

Tienerkamp 2021 - dag 7

Vanmorgen om 7:00 uur was het tijd om de jeugd te wekken. Om 8:00 uur stond het ontbijt klaar. Daarna kon voor de laatste keer het corvee beginnen. Dit keer moest er extra gepoetst worden en alles verzameld worden wat er nog in de kamers lag.De gevonden voorwerpen van de hele week waren te tellen op 1 hand. (Andere jaren minimaal een vuilniszak per dag!) Vandaag was er uiteindelijk nog een beste bult aan spullen verzameld. Na het maken van de groepsfoto kon de veiling beginnen. Raar, maar waar, er is nog een vuilniszak aan spullen over.

Rond elven arriveerde de bus bij het Hunzepark. Onze prins op het witte paard Max heeft die leuke meid van de camping nog tot een prinsesje kunnen kronen. Nadat alle bagage ingeladen is, kan de reis naar Harlingen beginnen. Omdat Max de hele nacht niet geslapen heeft, wordt er in de bus ook niet geslapen. Zodra iemand de ogen dicht heeft, wordt 'ie gewekt met een waterpistooltje. Goeie muziek helpt om iedereen wakker te houden.

De bus is optijd in Harlingen waardoor we een tijdje moeten wachten. Uiteindelijk op de boot zijn er toch een aantal in slaap gevallen. De kinderen keren moe, maar voldaan terug op het eiland. Die hebben wel een paar nachten nodig om bij te komen.