• 0562-443131

Tienerkamp 2021 - dag 6

Na een enerverende nacht moest Wim de jeugd vandaag voor het eerst (!!) wakker maken. "Goedemorgen, het is weer een straaaalende dag!"
En dat was het ook! Zou de zonnedans hebben geholpen?De leiding heeft verschillende activiteiten voorgelegd, maar op de laatste dag moest er geshopt worden. Op naar Stadskanaal dan maar! Er was zo veel animo dat helaas niet iedereen mee kon. Gelukkig zit er een supermarkt op loopafstand. De voorraden voor de laatste nacht zijn aangevuld... de leiding maakt hun borst nat.
In Stadskanaal is er ook flink geshopt. En kwamen nu ook weer met tassen vol terug.
Snel de tassen in de auto en op de fiets terug naar het kamphuis waar het eten klaar stond.
De jeugd vraagt zich de hele week al af wanneer er stamppot op het menu zou staan. Vanavond hebben we dan ein-de-lijk 'stimpstamp' gegeten. Met een heus toetjes buffet na!

De jeugd is zo enthousiast over het zwemmen dat ze zelf geïnformeerd hebben of we vanavond, de laatste avond, een uurtje langer mogen zwemmen.
Na een half uur extra zwemmen bleek het water wel erg koud. Dan toch maar terug naar het kamphuis.

De pokertafel werd weer opgemaakt. Een deel heeft zich vermaakt met diverse spellen en de rest wilde lekker chillen op de kamers. Er werden weer diverse plannetjes gesmeed voor de nacht.

Om 0:00 uur hebben we met z'n allen luidkeels gezongen voor de jarige. Van harte Feline!

Helaas voor de jeugd hadden Wim & Max de laatste nachtdienst. Na diverse goederen te hebben ingenomen duurde het ook niet lang tot het rustig was op de kamers. Een aantal vonden het nog te vroeg om te slapen en hebben de leiding uitgedaagd. Wie zijn billen brandt  moet op de blaren zitten.....


Morgen ochtend moeten we optijd uit de veren. De tassen moeten worden gepakt, het kamphuis gepoetst en terug naar Terschelling!