• 0562-443131

Tienerkamp 2021 - dag 3

Goedemorgen, deze prachtige maandag morgen! 

Gisteren hebben we de dag afgesloten met Casino Royal met onder andere 'de levende fruitmachine'. Dit was bij iedereen een groot succes! Om iets voor 0:00 uur hebben we iedereen opgetrommeld en kon het aftellen beginnen. 3... 2... 1...
Er is er één jarig, hoera hoera! Dat kun je wel zien, dat is Anne Nynke.Daarna was het dan toch écht bedtijd. De jeugd heeft de eerste nacht van de nachtrust genoten. Daardoor kreeg de leiding, de tweede nacht, de rekening gepresenteerd. We zijn doorgegaan tot 4 uur.

Na een rumoerige nacht was het wakker worden wat moeilijk. Wim wrijft de slaap nogmaals uit z'n ogen. Tijdens de brunch worden de plannen voor de dag besproken. Een deel heeft vandaag de fiets gepakt om te gaan shoppen in Stadskanaal. Volgens mij is iedereen goed geslaagd. De rest van de jeugd heeft zich weer prima vermaakt op het park en in het zwembad.

Na het eten heeft Max de hengel weer uitgegooid. Hij heeft vanmiddag aas weten te scoren. De vissen hadden trek en wilden wel bijten! Onder toeziend oog van de jeugd werden er flink wat visjes uit het water gehaald.

Het grootste gedeelte van de jeugd wilde graag naar het zwembad. Op verzoek van Wim moesten we toch nog maar even wachten tot 19:00 uur, want zwemmen vlak na het eten kan problemen geven!
Na een kwartiertje wachten was het geduld toch echt op!
"Jullie mogen nu alvast naar het zwembad ALS jullie heel rustig vanaf de accommodatie ACHTERUIT naar het zwembad lopen."
Keurig liep de hele groep achteruit richting het zwembad.

Wij maken ons op voor een pokerwedstrijd en hopen op iets meer slaap!