• 0562-443131

Kinderkamp 2021 - dag 5

Goedenavond lieve ouders! 
We zijn aangekomen op de Bahama's en hebben te maken gehad met een aantal tropische regenbuien!

Ondanks de nattigheid wist iedereen zich binnen- en buiten boord goed te vermaken. Niemand valt buiten de boot op de SJ-Tanic! 
Vandaag hebben wij de verjaardag van Marije Bakker gevierd die dit jaar voor het laatst haar traktatie mocht uitdelen op het kinderkamp. Na drie hoeraatjes zijn het oudste- en het jongste kamp gesplitst en werd er een roofspel en levend stratego gespeeld. De vermoeidheid slaat toe op het schip en tussen de spelletjes en de hapjes door knikkerbollen er wat kopjes weg. We zitten eigenlijk met zijn allen in het zelfde schuitje... Het kabbelt zo wel door! Het probleem van de schoenentsunami is opgelost en voor korte duur kon de bemanning genieten van een opgeruimde hal. De casinomedewerkers hebben hier ook aan bijgedragen door de levende fruitmachine ook voor de gevonden voorwerpen in te zetten. Altijd prijs! 
Bij het opzetten van de BBQ viel van de regen in de drup en zo spoelde we met man en muis bijna weg! Uiteindelijk heeft iedereen heerlijk gegeten en zijn meteen de voetjes in de week geweest zodat er flink gedanst kon worden bij de kinderdisco! 
Alle kinderen zijn schoon en wel in hun hutten gekropen en wij kunnen genieten van een rustig vaarwater deze nacht. 
Einde bericht. De bemanning van de SJ-Tanic.