• 0562-443131

Maandag 13-7-2020 Prettige Vakantie!

We vermoeden dat het gegil bij de griezeltocht niet alleen op West te horen is geweest… Ze leven allemaal nog hoor!

En ook iedereen heeft als een roosje geslapen. Hele dagen in de buitenlucht op onze camping is goed voor de nachtrust. Nu nog iets bedenken hoe we schreeuwende meeuwen om 5.00 uur ’s morgens kunnen voorkomen (ja, ja… we weten het wel, gewoon beter opruimen en geen prullenbakken laten staan…).
Maar goed, de griezeltocht was een groot succes! Niet iedereen heeft gelopen, er hebben ook zeker een aantal hun angst overwonnen en er zijn een aantal die hebben ervaren hoe het is om een tocht te lopen met oren en ogen dicht.
Vandaag weer een stralende dag! Op alle vragen van kinderen krijgen de ze het standaard antwoord “dat hangt van het weer af”, daar zijn ze inmiddels wel klaar mee. Maar een prima strategie om veel vragen te voorkomen. Na een relaxed ontbijt, een tik en steel spel op het voetbalveld: hongersnood in Afrika. Vanmiddag en één en al stress vanwege een groot kofferdrama in het bos. Alle bagage was uit de koffers gevallen en moest weer bij de rechtmatige eigenaar terecht komen.
De sfeer op de camping wordt steeds rustiger… zal het vermoeidheid zijn of is het toch de rustgevende werking van de natuur? Gelukkig genoeg ruimte om te chillen. Het publiek op de camping wordt ook iets gevarieerder. Sinds vanmorgen staan er ook een aantal nudisten op de camping, omdat Bart Bos deze gasten heeft toegelaten… Toen moest hij ook met de billen bloot…
Om de spieren weer een beetje te activeren, duiken we zo het klimbos in.
Auf Wiedersehen, tot morgen!