• 0562-443131

De romantiek van kamperen

De romantiek van kamperen ... het koud hebben ‘s nachts, een lek luchtbed, de kou in om te moeten plassen, snurkende buren en om 5 uur al wakker worden door de zon!! De eerste nacht zit erop.

Vanmorgen ontbeten in het zonnetje. Na het ontbijt kwamen tante Bep en neefje Bart Bos langs, de eigenaresse van de camping en haar super handige neef die graag de camping wil overnemen. Helaas is de georganiseerde bbq van Bart uitgemond in een diarree pandemie op de camping...
Vanmorgen een reis door Europa gemaakt. Bonbons vervoeren in België, boomstam gooien in Schotland, gondel varen in Venetië en hondendrollen rapen op Terschelling. Zo kun je heel wat van Europa zien in 1 ochtend!
Ook de snoepkeet is vandaag geopend. De wachttijden liepen flink op... maar kinderen hebben er veel voor over om wat geld uit te kunnen geven.
Vanmiddag cultuur gesnoven in het eenmalig openluchtmuseum op Terschelling. Alleen liep daar niet alles zoals gepland. Vlak voor openingstijd wordt er een lijk in de stal gevonden... wie heeft het gedaan??? Door de ambachten te bezoeken, werden de vermoedens steeds duidelijker en uiteindelijk bleek Sil de Kruikenzeiker het gedaan te hebben.
Vaste prik op zondag is de snackwagen op de Bosrand, dus de magen gevuld met patat.
Nu is iedereen in spanning... wordt het vanavond een dropping of een griezeltocht??? Vast antwoord op de camping op alle vragen is “dat hangt van het weer af...”. Dus we gaan het zien. Maar mocht u vanavond gegil horen uit de bossen van West... dan weet u wat voor weer het hier is...
Bonjour, tot morgen!