• 0562-443131

Kinderkamp 2018 zaterdag 21 juli

Hooggeëerd publiek op Terschelling (en uit andere windstreken natuurlijk)!!

Hier het eerste reisverslag van Circus ‘Vort Joh’, welke vandaag onder leiding van circusdirecteur Dikke Deur is neergestreken in Hellendoorn.

Na een goede reis, hebben we onze tent opgebouwd, de woonwagens geïnstalleerd en alle beesten losgelaten. Bij het kennismakingsspel zijn de kinderen verdeeld in hun groepjes en hebben we nu onder meer Koorddanseresjes, Paradepaardjes, Buiksprekers, Waarzeggers en Sapperdeflapjes rondlopen. De gehele circus-stoet is daarna in optocht het bos in gegaan voor een puzzeltocht.

Dat de reis (en misschien ook wel de warmte…) hongerig maakt, blijkt wel bij het avondeten! Schalen vol spaghetti gaan erdoor heen, met dank aan Joost en Rein in de keuken. In de avond hebben de oudste kinderen ‘Het rennende clowntje’ gespeeld, een hilarisch verkleed spel, waar heel wat bijzondere clowns over het veld renden. De jongste zijn naar het bos gegaan om daar ‘Het circus roofspel’ te spelen, waar ieder groepje zo snel mogelijk dezelfde soorten eten naar hun pistebak moesten brengen (jullie snappen het wel toch…). Door de aangename temperatuur hier in combi met zaagsel en pistezand, is een douchebeurt voor alle artiesten wel nodig en we proberen ze nu, 22 uur.., naar hun woonwagens te krijgen. Morgen meer!