• 0562-443131

Kampnieuws

Het is wat hé, die corona. Maar ja, we hebben ook met het kinderkamp er mee te maken.

Het kinderkamp aan de wal kan daardoor niet doorgaan. Maar de S.J.T. is niet voor ééngat te vangen, vandaar dat wij met een idee komen om het kamp door te laten gaan, maar wel op Terschelling.

Hallo kinderen,

Het is wat hé, die corona. Maar ja, we hebben ook met het kinderkamp er mee te maken.
Het kinderkamp aan de wal kan daardoor niet doorgaan. Maar de S.J.T. is niet voor één gat te vangen, vandaar dat wij met een idee komen om het kamp door te laten gaan, maar wel op Terschelling en voor een gedeelte anders. Dit idee is goed gekeurd door de G.G.D en door de veiligheidsman van de gemeente Terschelling.

De plaats van het kamp:  Het veld Hop, een groepenterrein van Staatsbosbeheer aan de Longway op West. Wij zijn de enigste op dat terrein. 

Het kinderkamp wordt in tweeën verdeeld zodat de groepen kleiner zijn.

Groep 6,7 en 8 heeft het kamp van zaterdag 11 juli t/m vrijdag 17 juli.
Groep 3,4 en 5 heeft het kamp van maandag 20 juli t/m vrijdag 24 juli.

De kinderen slapen in kleine groepjes in grote tenten die we gehuurd hebben van Primakamp. Een deel van de leiding slaapt thuis en/ of in kleine éénpersoonstenten op het terrein. Er is een mogelijkheid dat deelnemers aan het jongste kamp eventueel thuis kunnen slapen.

Voor de rest nemen we nog een paar kleine maatregelen, maar het wordt een ontspannen en leuk kamp vol spel en plezier.

De beroepskracht van de S.J.T. zal de functie van kampleider vervullen.

De kosten van het oudste kamp zijn  € 195,-  p.p.
De kosten van het jongste kamp zijn € 175,- p.p

Heb je zin om mee te gaan?  Uitsluitend opgeven vanaf woensdag  3juni tot en met vrijdag 12 juni via de S.J.T. website:  www.sjt-terschelling.nl d. m. v S.J.T. lid aan te klikken, dan registreren en daarna bij activiteit je aan te melden. Vervolgens wordt ook de betaling verricht. Alleen ouders/voogd kunnen zich laten registreren.

Voor overige informatie over het kamp, tel: 443131.

Wim Bakker (beroepskracht).