• 0562-443131

Tienerkamp aanmelden

We gaan op kamp van Zaterdag 25 juli t/m vrijdag 31 juli 2020.
Schrijf je nu in voor Tienerkamp ; dit kan tot en met zondag 26 januari!

 

Als je wilt dan kun je weer op kamp! (12 t/m 16 jaar, middelbare school).

De S.J.T. heeft de hand weten te leggen op kamphuis ‘De Flint’ op het Hunzepark te Gasselternijveen in de provincie Drenthe. Het is een leuke sfeervolle accommodatie op het park met een openluchtzwembad en nog veel meer en we zitten midden in een toeristisch gebied dus in de omgeving is er genoeg te beleven.

We gaan op kamp van Zaterdag 25 juli t/m vrijdag 31 juli 2020. Vrijdag met de 15.00 uur boot uit Harlingen weer terug.
De kosten van het kamp zijn € 230 p.p. all-in.

Uitsluitend opgeven vanaf donderdag 16 januari tot en met zondag 26 januari via de S.J.T. website: www.sjt-terschelling.nl d.m.v. je ouder te laten registeren (SJT lid à registreren) en daarna bij activiteit je aan te melden. (zorg dat je ouders zich laten registreren er moet een (deel)betaling worden gedaan).

Wil je meer weten over het kamp, dan kun je mij bereiken via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer 443131. Wim Bakker.

Belangrijk:    Zorg dat je een reis en annuleringsverzekering hebt

Na opgave: Als het kamp wel doorgaat, en je kunt /wilt niet meer mee, dan is teruggave van kampgelden niet mogelijk, tenzij in die gevallen waarin het bestuur anders beslist.