• 0562-443131

Kinderkamp 2023 - dag 5

Woensdag 2 augustus 2023 – kinderkamp dag 5 – Foute sprookjes
Het zandmannetje is vandaag ietsje te guitig geweest met strooien…
 
Veel kinderen poetsten wat in de oogjes en hier en daar ontsnapte een gaapje. Gelukkig stond er een chill programma voor de ochtend en kon iedereen zich inschrijven voor een workshop rondom het kamphuis. Zo konden er sokken gemaakt worden bij piSOKkio, werden er koekjes gebakken bij de grootmoeders, werden er gouden armbandjes gesponnen bij Repelsteeltje, speelden de kinderen een spelletje bij de valse stiefzussen, maakten de heksen toverdrankjes, was er een beautysalon bij de prinsessen en kon er lekker gedanst worden bij de dansdwergen.
De gang staat hier vol met regenmuiltjes, dansgympies en zevenmijlsslippers… Hoe het de kinderen lukt om toch steeds een juiste paartje te vinden, is ons een raadsel!
Na de lunch is er een speurtochtje gelopen in gecombineerde groepen van het jongste en oudste kamp. De kinderen moesten op basis van een voorwerp bedenken welk sprookjes hierbij passen. Het is ontzettend leuk om te zien hoe het jongste kamp leert van het oudste kamp. Bij thuiskomst mocht het jongste kamp lekker zwemmen in het pri’fee’ zwembad en kon het oudste kamp nog even keten.
We hebben wederom heerlijk gegeten van de goed verzorgde barbecue. Wat zijn wij blij met onze koks Joost en Kris!
Op dit moment druppelen er groepjes van het oudste kamp het kamphuis binnen. Na de omgekeerde dropping krijgen ze nog een beker warme chocomelk en een hapje appel. We hopen dat ze daardoor nog heel lang blijven slapen…