• 0562-443131

Tienerkamp 2022 - dag 7

De nacht is wat onrustig verlopen. Nadat de leiding de jeugd terug op de eigen kamers had, leek het rustig.
De laatste nacht kan natuurlijk niet zónder kampgrap!

De leiding had er vertrouwen in dat de jeugd de 'partypoppers' niet zouden gebruiken en ze zijn daarom niet ingenomen. Hier had Wim al gauw spijt van!
Naar mate de nacht vorderde werd de ene partypopper na de andere afgeschoten in de gang. Wim had al gauw in de gaten dat één van de leiding in het complot zit.
Max werd uit bed gehaald om de bende op te ruimen. Andre heeft nog een groepje de eetzaal laten voorbereiden voor het ontbijt, waarna zij rustig zijn gaan slapen.
Toen leek het vrij rustig op alle kamers waarna André alvast zijn bed op heeft gezocht.
Het zat Wim niet helemaal lekker, dus hij is nog even in de woonkamer blijven zitten. Er was spontaan een groepje dat alvast de tafels wilden dekken "dan kunnen we morgen uitslapen, Wim!"
Al met al lag iedereen rond een uur of 5 te slapen.

Na een kort nachtje werd de jeugd om half 8 gewekt. Max heeft de jeugd gewekt met een enorme toeter, dus iedereen zat rechtop in bed! Het is tijd om te vertrekken! Iedereen werd verzocht om de kamer op te ruimen, de koffer in te pakken en om 9 uur aan het ontbijt te zitten.
Gezien we vandaag vertrekken, heeft Paulien de chocopasta niet meer aangevuld. Nu snappen we waarom de jeugd zo graag tafel wilde dekken. De potten chocopasta zijn verstopt in pakken beschuit.
Na een snel ontbijt werd de leiding bedankt voor een fantastische week!

Het is tijd voor de laatste corvee, tevens grote schoonmaak. De jeugd heeft aardig leren poetsen de afgelopen week, dus iedereen was druk bezig om alles spik en span te maken.
Nadat alles schoon is, de koffers klaar staan voor vertrek, is het tijd voor de veiling!
Max heeft alle verzamelde goederen één voor één laten zien. Een groot gedeelte van de spullen zijn terecht, maar er zijn nog kledingstukken overgebleven.
(Mag uw kind iets missen/kwijt zijn? De spullen kunnen komende week afgehaald worden in de Soos)

Nadat alle koffers in de bus waren gezet, kon de rit naar Harlingen beginnen. Het is duidelijk dat de jeugd een zware week heeft gehad.
Tegen 17:00 uur zijn we moe, maar voldaan, terug gekeerd op het eiland.
De leiding gaat nog even de auto's uitpakken, pizza eten en evalueren.