• 0562-443131

Tienerkamp 2022 - dag 5

Naar mate de week vordert heeft de jeugd steeds meer moeite om uit bed te komen 's ochtends. De leiding heeft dan ook beslist eerst te vergaderen onder het genot van een kopje koffie, nog even te genieten van de rust, voor we de eersten gaan wekken.

De zon schijnt, het beloofd weer een stralende dag te worden! Om kwart over 11 zat iedereen fris en fruitig aan tafel en werden de eerste plannen gemaakt voor de dag. 1 ding is duidelijk, iedereen wil naar het zwembad!

Na het corvee is dan ook iedereen naar het zwembad vetrokken. Er werden flinke bommetjes gemaakt, radslagen, backflips en noem maar op!

We hebben Paulien gevraagd een half uurtje eerder te mogen eten, omdat een klein groepje vanavond naar de film willen. Natuurlijk is dat geen probleem en we zaten dan ook om half 6 aan tafel. Daarna was het omkleden en richting Stadskanaal naar de bios!
De grootste groep is naar Bon Bini Holland geweest. Of was het nou Bambino, of Bambini, Wim?
André en Elisabeth wilden liever naar Top Gun, wat echt een aanrader is! Omdat de films niet tegelijkertijd draaiden, moesten een aantal even wachten en hebben nog een heerlijk ijsje gegeten.

Bij terugkomst was de overgebleven groep vast begonnen met wat spelletjes. Ook vandaag was Pim Pam Pet favoriet!
Later op de avond heeft Wim de tekenspullen tevoorschijn gehaald en de meest leuke creaties kwamen op papier!
Fenna en Yentl waren vooral druk met het versieren van de kamer, want morgen viert Wietske haar 13e verjaardag!
Om 0:00 uur hebben we met z'n allen gezongen waarna de jongens al snel weer voor de tv zaten, want de film was wel erg spannend!

Max en Jordy hadden nachtdienst. Op een aantal kamers bleef het lang rumoerig. De dames hebben vannacht dus nog de laatste afwas gedaan en de tafels vast klaargezet voor het ontbijt.