• 0562-443131

Tienerkamp 2022 - dag 4

Rond een uurtje of 11 zat de jeugd aan tafel voor het ontbijt / de brunch. We hebben eerst met z'n allen gezongen voor Vlinder. Na het uitpakken van nóg een cadeautje, konden we eindelijk eten.

Tijdens het eten kregen we hooggeëerd bezoek! Niemand minder dan (oud) burgemeester Bert Wassink kwam een bezoekje brengen aan het tienerkamp. Na een foto met Wim, een praatje hier en daar, was het tijd om verder te gaan.

Het beloofd weer een stralende dag te worden. Gezien de temperatuur de rest van de week behoorlijk wat oploopt, heeft de leiding beslist vandaag naar het attractiepark 'Drouwenerzand' te gaan. Maarliefst 25 kinderen hebben zich aangemeld. Om half 2 kon de eerste groep op de fiets vertrekken richting het park. Al snel volgde de volgende groep dat met de auto werd gebracht.
De jeugd heeft zich prima vermaakt! Een ritje in de schommelboot, een griezeltocht door het spookhuis, of een enorme zweefmolen, voor iedereen was er iets te beleven. En een leuke bijkomstigheid, het onbeperkt snacken!
Na een snelle groepsfoto is de jeugd rond 18 uur weer richting 'de Flint' gegaan.

De overige kinderen hebben de dag doorgebracht bij het zwembad, of hebben heerlijk liggen relaxen op de kamer.

Bij terugkomst stonden veel te trappelen om even af te koelen in het zwembad. Dus de zwemkleding aan en gaan!

Vanavond zijn er verschillende spelletjes gespeeld. Lambert was spelleider bij Pim Pam Pet. Jordy is begonnen met een potje pesten waar Max ook al snel bij is aangesloten. Rianne en Elisabeth hebben zich gewaagd aan een potje twister. Hier en daar werden nog wat foto's gedeeld met het thuisfront en voor we het wisten was het alweer tijd om de tanden te poetsen en richting de kamer te gaan. De nacht begon wat onrustig, maar uiteindelijk was het iets na 2 uur al rustig in 'de Flint'.