• 0562-443131

Tienerkamp 2022 - dag 3

Het ontbijt mocht vanmorgen wel "gewoon" om 11 uur. De jeugd had behoefte aan een uitslaapdag.

Na het ontbijt werd bekend gemaakt wie de dropping van gisteravond heeft gewonnen. Qua tijd was het duidelijk dat team Max en Jordy aan kop ligt, maar er moesten ook vragen worden beantwoord en opdrachten uitgevoerd.
Na veel overleg zijn de punten opgeteld en kwamen we op een gelijke stand! Dan heeft tóch het team met de snelste tijd gewonnen! Het winnende team mocht van Rianne een slagroomtaart in ontvangst nemen. Het team was er al snel over uit, dat deze pas gegeten wordt op Vlinder haar verjaardag.

Blijkbaar jeukt het geld bij de jeugd in de portemonnee, want ze staan te trappelen om naar Stadskanaal te gaan om te shoppen. Dus de fietsen worden gepakt en onder leiding van Andre en Max is het grootste gedeelte naar het centrum gefietst. De rest van de groep is verdeelt over de auto's.
Velen zijn terug gekomen met een cadeautje voor Vlinder, aangezien zij morgen haar 16e verjaardag viert. Nadat de tassen zijn afgegeven bij de auto kon iedereen weer terug naar 'de Flint'. Hier heeft Paulien haar best weer gedaan om weer wat lekkers op tafel te zetten.

Na het eten was er nog tijd voor een snelle duik in het zwembad. De rest heeft zich voorbereid op de verjaardag van Vlinder. Kamers worden versierd en de eerste plannen voor de nacht worden gesmeed. (Als we de geruchten mogen geloven, wordt het een lange nacht voor de leiding)
Iets voor middernacht verzamelt iedereen zich in de woonkamer om af te tellen. Om klokslag 12 uur werd er geproost met kinderbubbels en hier en daar wat confetti. Met z'n allen hebben we voor Vlinder gezongen, die nu ein-de-lijk 16 is!!! Na het uitpakken van de cadeaus werd het toch echt tijd om de tanden te poetsen en richting de slaapkamers te gaan.

Een aantal waren even de tijd vergeten en wilden na 1 uur nog tandenpoetsen, naar de wc, etc. Dit keer werden de tanden dus extra grondig gepoetst.

Elisabeth en Rianne hadden vandaag de nachtdienst en tijdens het versieren van de eetzaal heeft de kamer van de jarige aangeboden te helpen met het versieren. Om half 3 was het op alle kamers rustig, zodat ook de leiding kon gaan slapen.