• 0562-443131

Tienerkamp 2022 - dag 2

De jeugd was optijd wakker en uitgeslapen, dus we zaten vroeg aan het ontbijt. Na het ontbijt begon het helaas te regenen (wat ook echt de hele dag heeft geduurd). Dat mocht de pret niet drukken. De jeugd is al vrij snel vetrokken naar het zwembad. Een klein groepje ging naar de plaatselijke supermarkt voor wat lekkers om bij terugkomst te relaxen op de kamer.

Om 15.00 uur is een deel op de bank gepoft om de Formule 1 te kijken. Gelukkig heeft Max een goede race gereden en eindigde eerste.
Na een spannende wedstrijd had iedereen behoorlijk wat trek. Paulien had de gehaktballen optijd klaar dus we zijn gelijk aan tafel gegaan.

De jeugd heeft aangegeven wel zin te hebben in een dropping, dus de leiding is om tafel gegaan om een geschikte plek te bepalen.
Ondertussen is de jeugd voor het concert van André Rieu gaan zitten. Velen hebben er zichtbaar van genoten. Na het bepalen van een geschikte locatie is de leiding ook aangeschoven om naar het concert te kijken.

Maar liefst 20 kinderen hebben zich opgegeven voor de dropping. De eerste groep, met André en Lambert zijn iets na 22.00 uur afgezet. Onderweg moesten zij een zevental vragen beantwoorden of een opdracht uitvoeren. Rond 22.30 uur kon ook de tweede groep, onder leiding van Max en Jordy worden gedropt.
Wim, Elisabeth, Paulien en Rianne bleven achter op het kamphuis om de jeugd op te vangen en te beoordelen of de opdrachten op de juiste manier zijn uitgevoerd.
Na 2 uur en 7 minuten kwam 'team Lambert en André' terug. 'Team Jordy en Max' heeft er maar liefst 1 uur en 25 minuten over gedaan.
Paulien, Elisabeth en Rianne gaan vannacht de punten van de opdrachten optellen. Dan volgt morgen ochtend de uitslag.

Om half 1 had Paulien een bakje soep klaar voor de lopers. Tegen 1 uur ging het grootste gedeelte moe, maar voldaan naar de kamer.
Een klein groepje (niet wandelaars) vond dat het nog lang geen bedtijd was en gingen lekker keten. Dit was ook gelijk de eerste nachtdienst voor Lambert. Hier kwam hij er al snel achter, dat de "schatjes" van school tóch niet zulke "schatjes" zijn...
Om 4 was het eindelijk stil waarna ook de leiding kon gaan slapen.